Učitavam...
Vedran Lozanov

Vedran

Lozanov

Glavni trener

Dugogodišnji uspješni atletičar, iza sebe ima 18 godina dugu sportsku karijeru. Vlasnik je pozamašne zbirke osvojenih medalja svih kovina, pehara i plaketa i priznanja koje su jamstvo da Vedran sport živi punim plućima. Najvažnije postignuće je ono iz 2006. godine kada je na 5000 metara u mlađeseniorskoj dobi postao svjetski prvek u nizozemskom Assenu. Brončano odličje u zadnjim sekundama uzeo je na 5000m 2009. godine na svjetskom prvenstvu u Antayii.  Svakako se može ponositi i brojnim postignućima na domaćem terenu u disciplinama od 1500m sve do 10 000m, a da je timski igrač, dokazao je 2010. kada je sa svojim timom uzeo zlatno odličje na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u polumaratonu.

Nakon “umirovljenja” i djelomičnog bijega od profesionalnog sporta, okrenuo se trenerskim vodama te svoje bogato znanje i iskustvo prenosi na buduće generacije trkačica i trkača. U slobodno vrijeme, individualni je trener i nekoliko trkačica i trkača za koje vjeruje da će biti odlični atletičari.
Vedran je u Ak Perpetuum mobile je od osnutka kluba (jedan je od osnivača kluba) te svakodnevno provodi treninge trčanja svojim pulenima i priprema ih za natjecanja na koja odlaze organizirano ispred kluba.
Ovaj otac dvoje djece, svoje slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji u rekreacijskom stilu – na biciklu sa kćeri koja također pokazuje sklonost sportu, dok sin još treba narasti. Vikendima voli planinariti ili trčati u prirodi.

Poruka za sve nove trkačice i trkače:  “To give anything less than your best is to sacrifice the gift.”