Učitavam...
Blog
  • Naslovnica
24
01
2019

Ponovo u Budimpešti … po 3. put

Autor admin 0

Sredinom travnja, točnije u vikendu 13. i 14. travnja naše crvene majice protrčat će ulicama Budimpešte. Iako smo već odradili 2 polumaratona ulicama ovog grada 2014. i 2015. godine, naši članovi su izrazili veliki interes i za treći put.

U Budimpešti se održava nekoliko polumaratona i maratona godišnje, no ovaj proljetni punim nazivom Telekom Vivicitta Spring Half Marathon je poseban zato što je prvi nakon zimske sezone kada je već dovoljno toplo i sunčano da se postigne puni ugođaj u gradskim čarima i kao turist i kao trkač/ica.

Samo lani, 2018. godine u dva dana prodefiliralo je oko 15 000 sudionika dvodnevne manifestacije. Subota je rezervirana za mlađe dobne skupine, dok je u nedjelju grad poprilično zatvoren zbog polumaratona i utrke na 10km. U programu događanja je i štafetni polumaraton koji je kao opcija za timski raspoložene sudionike sve učestaliji na domaćim i stranim sportskim manifestacijama ovakvog tipa.

Ne sumnjamo u to da će i ove godine izostati vrhunska organizacija, kvalitetan program i naravno – izvrsni rezultati veselih i nasmijanih lica trkačica i trkača.

Vidimo se 14. travnja na startu. 🙂

autor: admin

Komentara
0

Komentiraj