Učitavam...
Blog
  • Naslovnica
20
03
2017

Perpetuumovci na Cipru!

Proteklog vikenda na Cipru je održan OPAP Limassol maraton GSO, na kojem je nastupilo preko 2000 natjecatelja, a među njima i sedmero naših klubaša, točnije – pet trkačica i dvojica trkača. 

Troje predstavnika imali smo u utrci na 10 km – Robertina Hulsenkopf, Mirjana Rajlić, Žarko Željko, a jednu predstavnicu u polumaratonskoj utrci – Tatjanu Špoljarić, koja je postavila novi osobni rekord.

Naša Tanja ovim je rezultatom ujedno i najavila da joj je sljedeći cilj pripremiti se za jedan od maratona iz klupskog programa priprema. ?

Naših troje maratonaca – Maja Bedeković, Katarina Bogunović, Igor Šebo – odlučilo je umjesto u Bratislavi 2. 4. 2017. na maratonu nastupiti upravo na ovom  na Cipru.

Očekivano s trenerske strane, završili su maraton, i to s izvrsnim rezultatima uzmemo li u obzir da su trčali po ne baš idealnoj temperaturi za ovakvu utrku i bez vodstva trenera, dakle – sami.

Napomenimo da je ova maratonska utrka bila prva za Maju i Igora, dok je Katarina postavila novi osobni rekord, popravivši rezultat na maratonu za gotovo pet minuta od lanjskog maratona, istrčanog u Trevisu.

Ovo ujedno znači da su naši maratonci, polumaratonci i ceneraši koji će nastupiti u Bratislavi već sada spremni, no pričekajte još dva tjedna.

Spavate li mirno?! ?

Čestitamo još jednom svima i sretno nam se vratite u Zagreb. ?

autor: Vedran Lozanov

Komentara
0

Komentiraj