Učitavam...
Blog
  • Naslovnica
16
12
2014

Otvaramo A+ grupu

Poštovane članice, članovi i oni koji će to tek postati

Budući da smo u godišnjem planu rada Ak Perpetuum mobile već za prvi proljetni polumaraton u Budimpešti predvidjeli mogućnost da ćemo imati trkačice i trkače koji bi voljeli nastupiti na razini rezultata A+ grupe, pravo je vrijeme da krenemo u realizaciju i otvaranje A+ grupe na treningu.

Ne želimo postaviti nikakve uvjete tko se može, a tko ne uključiti u A+ grupu. Sami ste slobodni pristupiti toj grupi i vidjeti da li je ta grupa i trening za vas ili ne.

Sa treningom bismo mogli krenuti već sljedeći tjedan ili najkasnije poslije Nove godine, a sve ovisi o vašim prijavama.

Kako bi sve to izgledalo u praksi?

Nismo u mogućnosti za svaki trening osigurati trenera, no povremeno će neki od treninga biti uz vodstvo trenera. Što je najvažnije, pratiti će se vaš napredak i uvijek ćete biti u mogućnosti kontaktirati nas ako vas nešto zanima u vezi treninga.

Treninzi će biti za oko 20% većeg inteziteta od trenutne grupe A.

Uvijek bi se prije treninga dogovorili tko bi mogao ili želio voditi trening i tko će davati izvještaj kako je trening protekao.

Na ovaj način želimo osigurati svim članicama i članovima da zbilja svatko može pronaći pravu grupu za sebe i trenirati na razini svoje trenutne fizičke pripremljenosti.

autor: Vedran Lozanov

Komentara
0

Komentiraj